Westmark

Westmarks framgångssaga började med en revolutionerande potatisskalare vid namn Famos på 50-talet och sedan dess har det tyska företaget fortsatt att producera funktionella köksredskap. Gemensamt för alla produkter är att de är smarta produkter som enkelt löser en syssla i köket som utan redskap vore antingen pillig eller krånglig. Med användning av en produkt från Westmark klarar du av matlagningsmomentet snabbt och smidigt.

Westmarks ledord är ”Högsta kvalitet med trend och tradition”, vilket deras tyska kvalitetsprodukter kan anses reflektera väl.  

Grönsakssvarv Spiromat

Med Westmark Spiromat frukt- och grönsakssvarv förvandlar du dina grönsaker och frukter till spiraler, spaghetti och ringar.

Tre olika skärskivor medföljer.

Kan diskas i diskmaskin.

Mått: längd 28 cm x bredd 15 cm x höjd 23 cm.

Pris; 799:-

Moulinex ”Molly Jansson”

Grönsaksrivare från Westmark. Tre ben med gummifötter som gör att den står stadigt vid användning. Riv eller skiva potatis, morötter, gurka m.m. Tre skivor medföljer, två som river och en som skivar. Tillverkad i plast och rostfritt stål.

Pris; 599:- JUST NU 50% rabatt

Våffelkon i trä

Snygg våffelkon i bokträ från Westmark som du kan göra egna glass- eller våffelstrutar med! Perfekt när du gör glass hemma. Rulla din varma våffla runt konen och låt svalna, när våfflan stelnat är det bara att servera! Längd 28,5 cm.

Pris; 149:-

%d bloggare gillar detta: