SAGE

De stilrena och eleganta produkterna från Sage, i samarbete med den världsberömde kocken Heston Blumenthal, har allt man kan önska. Varumärket står både för kvalitet och funktionalitet förutom att produkterna är riktigt snygga inredningsdetaljer.

The Smoking Gun med Cloche

Pris;1299:-

The Smoking Gun rökpistol från Sage tillför det lilla extra till matlagningen. Rökpistolen är handhållen med ett avtagbart förbränningsrum för snabb och lätt påfyllning av nya spån. Servera t ex rökt smör till brödet eller en rökt cocktail som fördrink. Det mesta går att röka så det är bara att experimentera! Två smakprover av rökspån medföljer – Hickory och Applewood.

I setet medföljer även en rökkupol med ventil. Ventilen låter dig sticka in pipen från rökpistolen och spruta in rök, och sluter sedan tätt när du drar ur pistolen. Med denna kupol kan du presentera maten på ett spektakulärt sätt – ställ fram kupolen på bordet och låt gästerna själva få lyfta på den för att få se vad som döljer sig där under!

Rökpistolen är utrustad med 2 hastigheter för långsam och intensiv rökutveckling. Drivs med 4 st AAA-batterier.

The Smoking Gun smokingchips

Pris; 299:-

Rökspån till rökpistol med smak av cherry, oak, hickory och mesquite. Med en rökpistol så kan du servera t ex rökt smör till brödet eller en rökt cocktail som fördrink. Setet innehåller 4 x 250 ml.

The Super Q 820

Pris; 4199:-

Sages The Q Blender hushållsmixer hjälper dig på ett enkelt sätt att tillaga fantastiska rätter. Blendern är utrustad med en kraftig motor på 2400 watt, vilket tillåter hantering av riktigt hårda råvaror.

Specifikationer:
– Kraftfull motor på 2400 W
– 2 liter BPA-fri glasbehållaren ger dig kapacitet att förbereda smoothies till hela familjen samtidigt
– Välje mellan 4 one-touch-program för till exempel varma soppor, smoothies och iskross
– 5 hastigheter så att du enkelt kan välja en hastighet som passar dina behov för en perfekt textur på det du blandar
– Vac Q-kompatibel så att du enkelt kan ändra The Q till en vakuumblender med Vac Qs vakuumpumpstillbehör (säljs separat) för en ännu lenare textur och rikare smak på dina smoothies, pestos eller kalla soppor
– 2 liters BPA-fri behållare, omrörare och skrapa medföljer

BBL BAL Blender 405

Pris; 1699:-

Centrala knivar krossar och hackar till sammetslena cocktails. De breda knivarna som följer kannans form, vispar och luftar så att du får en ännu krämigare smoothie.

  • Kinetix knivsystem
  • 4 hastighetsinställningar
  • Iskrossningsprogram
  • 1.5 L blenderkanna
  • Citruspress
  • Easy Clean system som gör rengöringen till en lek
  • 1000 W

The Toast Select Luxe, finns i svart och grått

Pris; 1699:-

Med brödrost The Toast Select Luxe från Sage får du ditt bröd rostat precis som du vill ha det. Välj mellan 6 olika inställningar (White, Brown, Grain, Fruit, Rye and Crumpet), kika ner på brödet för att se hur det rostas – och förläng rostningen lite till om du önskar lite mörkare rost.

Specifikationer:
– 6 inställningar
– Återuppvärmningsfunktion
– Lift and Look: där du kan smygkika på rostningen utan att avsluta den
– A Bit More: med ett knapptryck förlänger du rostningen ett litet tag till
– Extra breda fack för olika typer av bröd
– Löstagbar bricka för smulor
– Rostar 2 skivor åt gången

%d bloggare gillar detta: