PME

Sedan 1956 levererar PME stolt kakdekorationer och baktillbehör till proffs, entusiaster och hemmabagare i 86 olika länder. Med deras arv inom produktutveckling av plats- och stålarbete utmärker sig PME på marknaden som ett varumärke du kan lita på.

Färgpaste; grön, blå, turkos, gul, vintage gold.

färgpaste till infärgning av smörkräm, sugarpaste, grädde med mera. Gluten- och alkoholfri.

Pris; 19:- styck

Glitterspray; silver, rosa och ljusblått

Om du vill ge dina tårtor, kakor eller choklad extra lyx och bling-bling är färgspray den magiska ingrediensen. Sprayen förhöjer utseendet på dina bakverk till nya nivåer. Skaka innan användning. Håll flaskan 15-20 cm från bakverket och spraya ett jämnt lager. Denna ätbara spray kan användas på så väl färska som torkade bakverk eller kakor. Prova gärna att färga smörkräm, det ger en riktigt häftig effekt. Ett annat tips är att ge chokladpraliner lite guldfärg för en ännu lyxigare upplevelse.

Pris; 89:- styck

Glitterflakes vitt

Pris; 39:-

Formar, 2-pack

Form för att göra bebisfötter av paste, fondant eller motsvarande. Paketet innehåller fötter i två olika stolekar. 40×53 mm och 26×35 mm. Kan även användas till gjutning av choklad eller stearin.

Pris; 89:- ordinarie, NU 20:-

Två stycken utstickare från JEM i form av horn till enhörningar i två olika storlekar. Gör fina 3D-tårtdekorationer i sockerpasta och marsipan med dessa utstickare.

Dekorformar för att göra små fotbollar av paste, fondant eller liknande. Två olika storlekar, 46 respektive 31 mm.

Två stycken utstickare från JEM i form av inslagna presenter i två olika storlekar. Gör fina 3D-tårtdekorationer i sockerpasta och marsipan med dessa utstickare.

Två stycken utstickare från JEM i form av tassar i två olika storlekar. Gör fina 3D-tårtdekorationer i sockerpasta och marsipan med dessa utstickare.

Två stycken utstickare från JEM i form av teddybjörnar i två olika storlekar. Gör fina 3D-tårtdekorationer i sockerpasta och marsipan med dessa utstickare.

%d bloggare gillar detta: