PeVino Vinkylar

PeVino är en serie vinkylar som är designade och utvecklade i Danmark av Jakob Dau. Jakob har många års erfarenhet av vinlagringslösningar, är i grunden elektriker och en passionerad amatörsvinodlare. Detta har gett honom en unik inblick i kundens önskemål vid vinlagring och vad vinflaskorna behöver för. 

Baserat på Jakobs kunskaper inom vinlagring togs de första skisserna fram under 2014 och de första prototyperna under 2015. Tillsammans med PeVino’s team och vinkunniga partners gjordes omfattande tester inspektion för att få fram den optimala funktionaliteten och designen. Under hösten 2016 presenterades PeVino’s första sortiment, som efter noggranna tester nu uppnått målet att vara de optimala vinkylarna.

Den eleganta och minimalistiska designen gör att PeVinos vinkylar passar in i alla hem. Vinkylarna har skapats för alla olika typer av vinsamlingar mellan 22 och 320 vinflaskor. Låga ljudnivåer, dimbart ljus, temperaturstabilitet är några av många högkvalitativa funktioner som gör PeVino till det självklara valet vid köp av vinkyl.

Inom varumärket Pevino finns också vinkylarna CaveCool med cool design, cool kvalité till ett coolt pris. Även dessa vinkylar är framtagna av Jacob Dau, ett stort urval av vinkylar till ett riktigt schysst pris utan att tumma på kvalité och design. 

Vi har en modell hemma(nedan) som ni kan kika på live, annars kan vi ta hem vilken ni vill, skickas utan fraktkostnad till valfri adress(eller upphämtning i butiken).

Pris; 4199:-

Cavecool Dandy Garnet med utrymme för 21 flaskor är ett mindre vinskåp som därför gör sig lika bra i det stora huset som i en mindre lägenhet eller stugan. Vad som gör CaveCool till en av de bästa vinkylarna är på marknaden i sin prisklass är dess utrustning av funktioner och detaljer som brukar förknippas med väldigt exklusiva vinkylar. Kylen är fristående och passar ej för inbyggnad, däremot gör den sig bra i både vardagsrum, kök eller annat utrymme. Den smidiga storleken gör att den ska stå på de flesta utrymmen.

Cavecool Dandy Garnet 21 flaskor har en temperaturzon, sju fasta hyllor och designad med dörr är i svart och UV-filter glas. Med två kylzoner får du en vinkyl som fungerar till både lagring och servering. Välj ut 15 av dina favoritflaskor för lagringen och låt de mogna i kylen samtidigt som sex flaskor ligger i den övre zonen och är redo för servering. Vinkylen är utrustad med ett termoelektrisk kylsystem och kan vanligtvis kyla 14 grader under omgivningens temperatur. Detta innebär att kylen ej kan stå i direkt solljus eller i rum som blir väldigt varma. Därför kan det vara bra att förvara kylen i utrymme dit solen inte når.

Funktioner:

  • Plats för 21 flaskor
  • Passar ej för inbyggnad
  • LED-display
  • Två temperaturzoner 7-18 ℃ överst och 10-18 ℃ underst.
  • 7 fasta hyllor i bokträ
  • Vit belysning
%d bloggare gillar detta: