Lokalens.

Vi är så glada för att vi får vara med och påverka så att fler ska kunna njuta av riktigt fina smaker hemma. Med höga krav på kvalité, odlingssätt och estetik har vi noga valt ut en serie smaker till ditt kök. Självklart ekologiskt och närproducerat där vi kan, så att du kan vara säker på att när du väljer Lokalens blir det gott. På riktigt.

EKOLOGISK RAPSOLJA 500ML

Det är med rapsolja som med vin och choklad. Smaken är beroende av klimat, jordmån och inte minst hantverket. Vår rapsolja är gjord på raps från utvalda svenska gårdar.  Här är förutsättningarna riktigt bra och bönderna vet hur man får fram bästa smaken. Givetvis är den ekologisk och de viktiga fettsyrorna behålls tack vara kallpressningen. Använd den till stekning, på en sallad eller tillsammans med en nypa flingsalt och en bit bröd.

Pris; 159:-

HIMALAYASALT ORAFFINERAT 180G

Ett vackert persikofärgat och obehandlat salt, rikt på mineraler som vi behöver. Brutit ur uråldriga saltdepåer i Pakistan. En av fördelarna med att använda oraffinerat salt, förutom att du får i dig viktiga mineraler och spårämnen, är att det krävs mindre salt i maten för att ge mycket smak. En annan är att det är oerhört vackert.

Pris; 89:-

RABARBER TONIC SYRUP 500 ML 

I din hand håller du en tonic syrup som vi är väldigt stolta över! Anders ”The Beverage Master” på Sandberg Drinks Lab har kokat ihop den. Med kärlek. Och med endast naturliga ingredienser givetvis. Vi pratar frisk rabarber som ackompanjeras av kaxig kokos och kinabarkens beska. Drick den naturell eller med en skvätt av din favoritgin.

Pris; 249:-

%d bloggare gillar detta: