Staub

Grytornas gryta, Paul Bocuse favorit!

Tillverkade i tjockt gjutjärn för bästa värmefördelningens skull, täckta med matt emalj som inte kräver så mycket fett och har nästintill non stick-effekt. Emaljen gör också att grytorna är lätta att diska ur.

Det täta locket har små nabbar på insidan vilket gör att kondensvattnet kan flöda runt i grytan, inget försvinner ut och alla smaker bevaras. Knoppen är i rostfritt stål så inga problem att ställa grytan i ugnen, klarar upp till 250 grader, varför inte baka ett bröd i dom!

Alla grytor görs individuellt för hand enligt traditionellt hantverk i Framkrike, och kontrolleras noggrant innan dom når konsument.

Grytorna klarar alla värmekällor, även induktion.

Vi säljer i butik ett urval av STAUBs breda katalog; runda grytor från 2,6 liter upp till 8,35 liter, traktör som rymmer 3,7 liter med en diameter på 28cm. Vi kommer även ta in ovala grytor närmare vintern. Färgerna vi valt är svart matt emalj, skogsgrön blank emalj, dovt vinröd blank emalj och lyxig grå blank emalj.

Vill man kan pimpa till sin gryta med fina stålknopparna, finns som Fisk, Tupp, Hummer och Ko, nåt för alla smaker! Finns att beställa i webshopen eller köpa i butiken.