Kilner

John Kilner grundade sitt företag 1842 i England. Till en början producerade de glasflaskor och burkar och det var först mot slutet av 1800-talet som den ursprungliga Kilner® Jar uppfanns. Kilner® Jar är lika älskad och framgångsrik nu som för 175 år sedan. Dess långvariga popularitet är beror på vakuumtätningen och den stilrena, tidlösa designen.

Vi har valt ett sortiment utifrån funktion och att det är fina användbara produkter.

Fermenteringsset, 2 burkar á 1 liter.

Pris; 399:-

Jäs te, rödlök, morötter, kål och mycket mer med detta smarta jäsningsset från Kilner. Kilner har har stor succé med sina 3 liters jäsningsset och har därför valt att utveckla ett set på två glas men en mindre kapacitet. I setet ingår nämligen 2 glas á 1 liter, som är perfekt för att jäsa mindre portioner. 

I locket till behållarna sitter en silikonventil som ser till så att luften som byggs upp under jäsningsprocessen bevaras. Därför så håller maten längre, och du undviker mögel. Dessutom ingår ett recepthäfte med massa inspiration till vad du ska jäsa och hur.

Spiralizer, burk med svarv.

Svarv i rostfritt stål, 1 liter glasburk. Maskindisk.

Pris; 399:-

Citruspress, 0,5 dl.

Perfekt att kunna pressa citroner, apelsiner eller ditt val av citrus, direkt ner i burk. Glasburk som rymmer 0,5 dl, tättslutande med klassiska gummiringen.

Pris; 299:-

Tappflaska, 3 liter.

Pris; 499:-

Liggande glasbehållare med kran som rymmer 3 liter och passar bra i kylskåpet på ett hyllplan. När du vill ha förfriskningar så öppnar du kranen och fyller på glaset direkt från kylen. På behållaren finns en gradering för att du enkelt skall se hur mycket som finns kvar.

Smörkärnare, 1 liter.

Pris; 699:-

Kärna ditt eget smör, gott och enkelt!

3 dl grädde kärnas till smör genom att veva i 4-7 minuter. När den är tjock, salta efter smak, krama ur smöret tills vattnet är klart och lägg över i isvatten. Tryck ut i valfri form, var kreativ om du vill! Maskindisk för burken, resten för hand.

3-delars burkset, stapelbart. 0,9 dl/2,66 dl.

Pris; 449:-

Gör att torra råvaror håller sig fräschare men fungerar även för sillinläggningar och liknande så länge stapeln hålles upprätt.

Flaska olja/vinäger, 0,5 dl.

Pris; 149:-

Håller olja, vinäger etc, fräscha längre. Praktisk droppkork i gummi.

Set med 2 stapelbara glasflaskor med korklock från Kilner. Perfekt till olja och vinäger eller whiskey och vatten. Flaskorna rymmer 0,4 liter.

Pris; 129:-

Flaska med skruvlock, 250 ml.

Pris; 49:-

Påfyllnadstratt i rostfritt stål.

Pris; 159:-

Silduk i muslintyg, fyrkant 50x50cm.

Pris; 79:-

Gummipackning som passar till storlekarna 0,35-0,5-1-1,5-2 liter 6-pack.

Pris; 99:-

%d bloggare gillar detta: