Hario

Hario har sedan starten 1921 varit dedikerad till design, produktion och försäljning av värmesäkert glas. De började sin tid med att producera glas till laboratorier som sedan utvecklats till vardagsbruk.

Hario är den enda tillverkaren av värmesäkert glas i Japan, som har en fabrik. De började med kaffesyfonen, eller vakuumbryggaren om man vill. Sedan dess har produktionen utvecklats med utrustning till kaffe, te, japanskt te och örtte samt utrustning till användning i mikrovågsugn, köksredskap och aromaterapi.

Hario Range Server 600 ml

Pris; 339:-

Hario V60 filterhållare i porslin, vit eller röd

Pris; 279:-, inkl.mått

Hario V60 kaffefilter 100 stycken

Pris; 79:-

Hario Drip Scale våg

Harios Drip Scale är den geniala vågen som är perfekt för alla dina pour over bryggningar. Ger bryggaren maximal kontroll på både tid och vikt, på smidigast sätt. Batteridriven, 2 AAA batterier. 

Pris; 1099:-

Hario Skerton Plus kvarn, 100 gram

Den nya uppdaterade Skerton Plus är ännu bättre än sin föregångare med bland annat en ny stabiliseringsplatta som ger en ännu jämnare malningsgrad, och det är dessutom väldigt enkelt att justera malningsgraden från finare till grövre. De keramiska plattorna malet kaffet helt utan värme så dina bönor inte förlorar några oljor eller aromer i processen! Behållaren rymmer 100g kaffebönor, perfekt för både små och stora stora bryggningar!

Pris; 699:-

Hario Buono Kettle, rostfritt stål, 1,2 liter

Harios Buono Kettle är redan en modern klassiker. Den rostfria kannan erbjuder 100 % precision vid pour over-bryggningar. Kannans totala volym är 1,2 l och den fungerar ypperligt på alla värmekällor, inkluderat induktion.

Pris; 669:-

Hario Buono Kettle, rostfritt stål, elektrisk, 1, 2 liter

Hario har äntligen tagit fram något som många frågat efter: en Buono Kettle med inbyggd vattenkokare. Kannan är sladdlös och sätts på medföljande platta för uppvärmning.

Kokar 0,8 l vatten på ca 5 min.

Pris; 1199:-

Hario Bona coffee drip kettle

Ett vackert tillskott bland Harios kannor. Denna vattenkanna är en skönhet gjord i vit emalj med trähandtag. Den har en kapacitet på upp till 800 ml vatten. Lämplig för både gaslåga och induktionshäll.

Pris; 799:-

%d bloggare gillar detta: