Demeyere

Varumärket för ambitiösa kockar – både i hemmet och på restaurang.

Eftersom de tekniska kraven för matlagning, bakning och stekning skiljer sig åt, anpassas den tekniska utformningen och de material som används för att tillverka varje typ av produkt. 

Alla DEMEYEREs kokkärl är utvecklade för att uppfylla behoven hos moderna, professionella kockar, men är utformade för att höja matlagningsupplevelsen även för hemmakocken.

DEMEYERE är baserat i och alla kärl och pannor tillverkas i

Vi säljer endast DEMEYERE i butik och har valt ut de serier och produkter som vi anser de bästa och mest användbara, dock tar vi gärna hem andra produkter på beställning!

Våra belagda stekpannor är i serierna Alu Pro TI-X samt Alu Pro Ceraforce.

Alu Pro TI-X med non-stick-beläggningen DURAGLIDE med förstärkning av titan gör dem extra tåliga. Och handtaget i rostfritt stål 18/10 stål ger ett extra säkert grepp. Pannorna i serien Alu Pro Ti-X från Demeyere kan användas på alla typer av spisar. Men deras speciella fördelar märks särskilt på induktionshällar eftersom effektiviteten kan öka med upp till 30 % tack vare TriplInduc®-tekniken. Den fem millimeter tjocka aluminiumbottnen ger en snabb och jämn värmefördelning. Med stekpannorna från Demeyere blir det roligt att laga mat!

Pannorna finns i 20-28cm samt en 28cm traktör med lock.

Alu Pro Ceraforce är uppbyggd på samma sätt som Alu Pro TI-X men med en yta av emalj. Pannorna finns i 20-32cm, i serien finns även en wok.

Ur serien Apollo 7 har vi valt traktör i 24cm och 28cm, helt fantastiska att göra t.ex. köttfärssås i!

Vi har även sauteuse, grytor och kastruller, sortimentet kan variera men vi beställer gärna hem efter ditt önskemål. Även lock finns.

Produkterna i Apollo-serien kan användas till alla typer av spisar, men är optimala för induktionshällar eftersom de kan arbeta mer energieffektivt där tack vare Tripllnduc®-teknologin. Med kokkärlet från Demeyere förenklas tillagningen av maträtter där flera tillagningssätt kombineras. Den plana formen gör att vätskan snabbt kan förångas vid stekning av kött eller andra ingredienser. InductoBase-botten gör din matlagning mer effektiv.

  • Rostfritt stål 18/1 med Silvinox®: hygieniskt och lättskött
  • InductoBase, botten med 7 lager med aluminium: optimala tillagningsresultat
  • Svetsade formhandtag av rostfritt stål: mycket stabila och hygieniska
  • Kan användas i ugn och på alla typer av spisar, inklusive induktion