Boska Holland

På Boska Holland har vi varit galna i ost i över 100 år! Allt började nära Gouda för över 100 år sedan, hemmet där den första Goudaosten skapades, och där Willem Bos tillverkade sitt första ostverktyg till de lokala ostbönderna.

Boska Holland

Milano-osthyveln har blivit bäst i test flera gånger. Dess unika ytbehandling förhindrar att ostbitar fastnar. Vilket är utmärkt! Denna hyvel håller sig även vass längre, är reptålig och mindre känslig för fettfläckar.

Pris; 229:-

Osthyveln Monaco+ är den riktiga stjärnan från Boska, vad det gäller hyvlar!

Denna osthyvel i rostfritt stål har blivit noggrant utvecklad baserad på Boskas mer än 120-åriga erfarenhet. Det noga uttänkta rutmönstret betyder att ostskivorna släpper från hyveln utan motstånd, och skårorna på bladet gör att den glider lättare på osten. Detta i kombination med det patenterade non-stick behandlingen skapar den perfekta osthyvlen!

Tål diskmaskin och har 10 års garanti.

Pris; 229:-

Med Soft Cheese Slicer Milano+, är det lätt att skiva även en mjuk ost. Eftersom att bladet är extra kort och har en tandad egg, så fastnar inte skivorna.

Pris; 209:-

Wire Slicer Monaco+ är perfekt för mjuka ostar, t.ex. att skiva cheddar för smash burgers! Trådhyveln kan ställas in i två lägen på ett enkelt sätt. Extra trådar medföljer, lätta att byta. Diskmaskinsäker.

Pris; 239:-

Bordsrivjärn Monaco + är perfekt både för bordet till middag eller för att preparera inför matlagning. Funkar lika bra för ostar som till grönsaker och choklad.

4 olika sidor; grovt, fint, parmesan/choklad och hyvel. Diskmaskinssäker.

Pris; 249:-

Ostbrickan från Boska är en både en perfekt produkt i ditt hem och även en väldigt bra present! Tillverkad i ek och med en dome i hårdplast, enkel att rengöra.

Pris; 649:-

%d bloggare gillar detta: