Knight in shining armour

Scanpan Fusion 5 karakteriseras av en vacker design och högblank finish. Som namnet antyder är serien tillverkad i fem lager. Rostfritt stål varvas i det här fallet med aluminium. Konstruktionen ger stek- och kokkärlen snabb och jämn värmespridning, vilket i sin tur reducerar tillagningstiden till ett minimum.

Den blanka ytan bidrar också till att kärlen är mycket enkla att hålla rena. Du kan till och med diska dem i maskin, vilket vi ju inte egentligen rekommenderar då maskintvättmedel är väldigt starkt och frätande.

Fusion 5 är säker upp till 260 grader och fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion.

Vi har stekpannor i 20 och 24cm hemma, 28cm kommer att komma hem under för-våren, pga Corona så är metallindustrin kraftigt reducerad i sin produktion. Men också för att intresset för att laga mat ökat något enormt, vilket är så roligt!!!!

Vi har även den fantastiskt fina långpannan, så snygg att servera ur och så effektiv vid tillagning, en riktig trotjänare att låta gå i arv!

Normalpris 1799:-, just nu 1499:-.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: