En ny början

20191208_152414-2

Vår förhoppning med butik Winberg är att den ska spegla min mans och min eget stora intresse och passion för matlagning och allt som hör till. Vi vill också gärna slå ett slag för produkter som håller och blir en vän i köket i många år.

I takt med att människor handlar mer och mer på nätet, men också framförallt handlar mindre och med mer omsorg så blir kravet på vad en bra butik är, också högre.

Vi har försökt att välja bort plast i den mån det är möjligt, valt rostfritt, porslin, trä och glas istället. Ingen teflon utan rostfritt eller nya non stick-material som inte hamnar i kroppen. Eller gjutjärn, kungen i köket!

rostfritt mått

marcato

Vi vill också uppmuntra till ny, spännande matlagning! Kanske en japansk eller thailändsk bordsgrill? Funkar bra som värmare kalla sommarkvällar också! Eller en tortillapress? Norrländskt stål att baka på? Rökta drinkar?

Rök

Bakning är stort på Gotland, alla gillar ju hembakat till fikat! Gamla klassiker samsas med nytt!

Vi håller koll och uppdaterar allt efter efterfrågan, väljer det bästa och tar in det vi tycker borde finnas eller sånt som känns kul, nytt och spännande

Bak

tyllar

Vi ville också skapa en miljö som kändes omfamnande, välkomnande, varm men ändå utan onödiga krusiduller, inspirerande och modern med det hållbara i fokus. Välkommen in!

IMG_20191128_150314_492

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: